boekonline1

ingemob2021

boekonline1

zwanger worden

Kinderen krijgen als het je gegund is. 

Als je graag zwanger wilt worden is het goed om je te laten masseren volgens de Chinese Tuina. Je lichaam voorbereiden op een zwangerschap kun je doen door volop in je energie te staan.  De baarmoeder, ofwel het 'Paleis van de Baby' moet warm en ontspannen zijn zodat de baby daar goed kan nestelen. Daar is de algemene " ik wil zwanger worden massage" op gericht.

Blijkt zwanger worden moeilijk? Ook dan kun je naast de adviezen van huisarts of specialist gebruik maken van Tuina Therapie en Acupunctuur. Wat we gaan doen is kijken waar in je energiesysteem blokkades zitten. Die proberen te verhelpen en je energie om hoog brengen, waardoor de kans op zwangerschap toeneemt.  

 

 

Vivre massagetherapie

Ik val als CAT Vergoedbaar en CK Kwaliteitstherapeut onder Wkkgz-klachtrecht bij de Geschilleninstanties Alternatieve Therapeuten geschillencommissie. GAT is een rijkserkende en volledig onafhankelijke Wkkgz.  Bekijk hier meer informatie over mijn klachtenregeling.  Ik ben aangesloten bij https://kwaliteitstherapeuten.nl  daar kunt u informatie vinden over vergoedingen en verzekeringen.  

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 9.45 uur - 17.30 uur , avonduren alleen op aanvraag. 

Om ook aan mijn rust te komen neem ik elke week wisselend  een paar uur vrij. 

De praktijk bevindt zich op de eerste verdieping en is niet toegankelijk voor mindervaliden.  Er is geen wachtruimte, u wordt verzocht netjes op tijd te komen en een grote handdoek mee te brengen.  Parkeren kunt u voor de praktijk.  De middelste bel is de praktijk.

Bekijk onze algemene voorwaarden  en privacyverklaring

Contact

INGE DE MUNTER
Erkend CAT Tuina therapeut en Acupuncturist  level 5

  • Tuina Therapie prestatiecode 24105
  • Acupunctuur prestatiecode 24104 

Vivre Massagetherapie
Boerhaaveweg 54a  3401MN IJsselstein. 
Tel. 06-21202733
info@vivremassagetherapie.nl

Geregisteerd bij : CAT vergoedbaar en  Kwaliteitstherapeuten CK. 
K.v.K.: 51123118B
BTW: NL001184954B55
Bank: NL74RABO0156124491

RBCZ massage utrecht cat vergoedbaar gat geschillenk