boekonline1

ingemob2021

boekonline1

Stuitligging

Als een baby  in stuitligging blijft liggen wordt vaak besloten om een Keizersnede in te plannen. Voor veel vrouwen is dat een flinke tegenvaller.

Gelukkig krijgt de Moxa therapie steeds meer bekendheid, dit kruid maakt het spontaan draaien van de baby namelijk mogelijk. Dit is geheel veilig en pijnloos.  Veel verloskundigen zijn hier vanop de hoogte, je kunt er naar vragen. 

Moxa (bijvoetskruid), samengeperst in een staafje, net zoals wierook eruit ziet. De moxa wordt verwarmd en op ongeveer 1 cm van de huid gehouden. De kruiden trekken in de huid, een aangenaam gevoel. De energie die dit opwekt is een uitnodiging voor de baby om te draaien. Het overgrote deel van de baby's draait binnen enkele dagen spontaan. Vaak ervaart de aanstaande moeder dan een rommelige nacht of dag. Het mooie is dat er dan vaak een natuurlijke bevalling mogelijk is. Dat is geweldig want het kan je dus een operatie besparen. Ik draai dus nooit handmatig de baby en je blijft verder bij de verloskundige of gynaecoloog onder controle.

Het mooiste is om rondom de 34e week te beginnen om dit dagelijks te doen. Het is fijn als u met uw partner naar de praktijk komt, ik doe namelijk de eerste behandeling zelf daarna leer ik het uw partner. Dan kan het verder thuis dagelijks worden voortgezet. U krijgt de Moxa en instructies mee naar huis en we houden contact. 

 

Vivre massagetherapie

Ik val als CAT Vergoedbaar en CK Kwaliteitstherapeut onder Wkkgz-klachtrecht bij de Geschilleninstanties Alternatieve Therapeuten geschillencommissie. GAT is een rijkserkende en volledig onafhankelijke Wkkgz.  Bekijk hier meer informatie over mijn klachtenregeling.  Ik ben aangesloten bij https://kwaliteitstherapeuten.nl  daar kunt u informatie vinden over vergoedingen en verzekeringen.  

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 9.45 uur - 17.30 uur , avonduren alleen op aanvraag. 

Om ook aan mijn rust te komen neem ik elke week wisselend  een paar uur vrij. 

De praktijk bevindt zich op de eerste verdieping en is niet toegankelijk voor mindervaliden.  Er is geen wachtruimte, u wordt verzocht netjes op tijd te komen en een grote handdoek mee te brengen.  Parkeren kunt u voor de praktijk.  De middelste bel is de praktijk.

Bekijk onze algemene voorwaarden  en privacyverklaring

Contact

INGE DE MUNTER
Erkend CAT Tuina therapeut en Acupuncturist  level 5

  • Tuina Therapie prestatiecode 24105
  • Acupunctuur prestatiecode 24104 

Vivre Massagetherapie
Boerhaaveweg 54a  3401MN IJsselstein. 
Tel. 06-21202733
info@vivremassagetherapie.nl

Geregisteerd bij : CAT vergoedbaar en  Kwaliteitstherapeuten CK. 
K.v.K.: 51123118B
BTW: NL001184954B55
Bank: NL74RABO0156124491

RBCZ massage utrecht cat vergoedbaar gat geschillenk