boekonline1

ingemob2021

boekonline1

menstruatie

De menstruatie, de een heeft er geen centje last van de ander ligt ziek in bed. Binnen de Chinese Massage Therapie is er veel mogelijk om de menstruatieklachten de verminderen. 

Er zijn meerdere meridianen nauw verbonden met de cyclus van de vrouw, door deze in evenwicht te brengen kan de menstruatie al anders aan gaan voelen. Het is dus belangrijk om goed in kaart te brengen op welk moment in je maandelijkse cyclus je bepaalde klachten hebt. Een normale menstruatie duurt maximaal 5 dagen, het bloed bevat nauwelijks klontjes of slijm en is helder. Je mag het best voelen maar als je er echt last van hebt zou het verstandig zijn om het eens onder de loep te nemen. Ik help je met het in kaart brengen van je klachten. Komen wij er niet uit is een bezoek aan de huisarts niet onverstandig. 

Heb je klachten, blijf er niet mee lopen het komt immers jarenlang maandelijks terug.  De behandeling valr onder Therapie. 

  • hoofdpijn
  • PMS
  • buik/rug pijn 
  • het korte lontje
  • het ontbreken van menstruatie
  • te heftige menstruatie 
  • kinderwens 

Vivre massagetherapie

Ik val als CAT Vergoedbaar en CK Kwaliteitstherapeut onder Wkkgz-klachtrecht bij de Geschilleninstanties Alternatieve Therapeuten geschillencommissie. GAT is een rijkserkende en volledig onafhankelijke Wkkgz.  Bekijk hier meer informatie over mijn klachtenregeling.  Ik ben aangesloten bij https://kwaliteitstherapeuten.nl  daar kunt u informatie vinden over vergoedingen en verzekeringen.  

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 9.45 uur - 17.30 uur , avonduren alleen op aanvraag. 

Om ook aan mijn rust te komen neem ik elke week wisselend  een paar uur vrij. 

De praktijk bevindt zich op de eerste verdieping en is niet toegankelijk voor mindervaliden.  Er is geen wachtruimte, u wordt verzocht netjes op tijd te komen en een grote handdoek mee te brengen.  Parkeren kunt u voor de praktijk.  De middelste bel is de praktijk.

Bekijk onze algemene voorwaarden  en privacyverklaring

Contact

INGE DE MUNTER
Erkend CAT Tuina therapeut en Acupuncturist  level 5

  • Tuina Therapie prestatiecode 24105
  • Acupunctuur prestatiecode 24104 

Vivre Massagetherapie
Boerhaaveweg 54a  3401MN IJsselstein. 
Tel. 06-21202733
info@vivremassagetherapie.nl

Geregisteerd bij : CAT vergoedbaar en  Kwaliteitstherapeuten CK. 
K.v.K.: 51123118B
BTW: NL001184954B55
Bank: NL74RABO0156124491

RBCZ massage utrecht cat vergoedbaar gat geschillenk