boekonline1

ingemob2021

boekonline1

endometriose

Endometriose is een chronische ziekte waarbij het baarmoederslijmvlies zich tot buiten de baarmoederholte bevindt. Dit veroorzaakt menstruatiepijn (voor/tijdens en na) en chronische buikpijn. Verder komen  darm- en blaasproblemen voor, vermoeidheid, pijnlijk bij geslachtsgemeenschap en onvruchtbaarheid. 

Inmiddels is bekend dat voeding een grote rol kan spelen. In de praktijk wordt daar aandacht aan besteed. Alles wat je met voeding kunt verbeteren kost niets extra's behalve anders denken in de keuken. 

De behandeling van endometriose bestaat uit massage met acupunctuur en voedingsadvies. Dit in combinatie met behandeling en advies bij de gynaecoloog in het ziekenhuis. Uiteraard valt deze behandeling onder therapie. 

 

Vivre massagetherapie

Ik val als CAT Vergoedbaar en CK Kwaliteitstherapeut onder Wkkgz-klachtrecht bij de Geschilleninstanties Alternatieve Therapeuten geschillencommissie. GAT is een rijkserkende en volledig onafhankelijke Wkkgz.  Bekijk hier meer informatie over mijn klachtenregeling.  Ik ben aangesloten bij https://kwaliteitstherapeuten.nl  daar kunt u informatie vinden over vergoedingen en verzekeringen.  

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 9.45 uur - 17.30 uur , avonduren alleen op aanvraag. 

Om ook aan mijn rust te komen neem ik elke week wisselend  een paar uur vrij. 

De praktijk bevindt zich op de eerste verdieping en is niet toegankelijk voor mindervaliden.  Er is geen wachtruimte, u wordt verzocht netjes op tijd te komen en een grote handdoek mee te brengen.  Parkeren kunt u voor de praktijk.  De middelste bel is de praktijk.

Bekijk onze algemene voorwaarden  en privacyverklaring

Contact

INGE DE MUNTER
Erkend CAT Tuina therapeut en Acupuncturist  level 5

  • Tuina Therapie prestatiecode 24105
  • Acupunctuur prestatiecode 24104 

Vivre Massagetherapie
Boerhaaveweg 54a  3401MN IJsselstein. 
Tel. 06-21202733
info@vivremassagetherapie.nl

Geregisteerd bij : CAT vergoedbaar en  Kwaliteitstherapeuten CK. 
K.v.K.: 51123118B
BTW: NL001184954B55
Bank: NL74RABO0156124491

RBCZ massage utrecht cat vergoedbaar gat geschillenk