boekonline1

ingemob2021

boekonline1

vrouwen

Vrouwen zijn sterk, mooi, leuk en complex, ons hormoonsysteem doet ontzettend veel in ons lichaam en be├»nvloedt ons humeur ook nog eens. Typische vrouwen klachten zoals menstruatieklachten, PMS, hormoongerelateerde hoofdpijn, PMS, zwanger zijn, bevallen, overgang, er gebeurt zoveel in het leven van de vrouw. 

CELLULITIS en LIPOEDEEM: ook typisch voor vrouwen op de buik, benen en billen. Cupping en Magneetmassage kunnen verlichting geven. Wegkrijgen is onmogelijk maar er minder last van hebben is misschien al fijn. 

 

Ik heb onderzoek gedaan naar "opvliegers in de overgang" , er een scriptie over geschreven en verdiep mij steeds verder in de klachten van de vrouw. Het is een dankbaar onderwerp dat soms heel veel succes heeft en op andere momenten helaas minder. Ik hoop met mijn massages veel vrouwen steviger in hun energie te kunnen laten staan. In de massage maak ik gebruik van acupressuur/acupunctuur, moxakruiden, een heerlijke warme mineraal-lamp . 

Reserveer THERAPIE bij: Menstruatie heftig of pijnlijk - hormonale hoofdpijn - opvliegers - emotionele buien - zwanger wens, zwanger zijn - na de bevalling. 

Blijf niet met je klachten lopen, maak een afspraak en samen kijken we wat ik voor je kan doen. Je zult er achteraf blij mee zijn. 

 

 

 

Vivre massagetherapie

Ik val als CAT Vergoedbaar en CK Kwaliteitstherapeut onder Wkkgz-klachtrecht bij de Geschilleninstanties Alternatieve Therapeuten geschillencommissie. GAT is een rijkserkende en volledig onafhankelijke Wkkgz.  Bekijk hier meer informatie over mijn klachtenregeling.  Ik ben aangesloten bij https://kwaliteitstherapeuten.nl  daar kunt u informatie vinden over vergoedingen en verzekeringen.  

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 9.45 uur - 17.30 uur , avonduren alleen op aanvraag. 

Om ook aan mijn rust te komen neem ik elke week wisselend  een paar uur vrij. 

De praktijk bevindt zich op de eerste verdieping en is niet toegankelijk voor mindervaliden.  Er is geen wachtruimte, u wordt verzocht netjes op tijd te komen en een grote handdoek mee te brengen.  Parkeren kunt u voor de praktijk.  De middelste bel is de praktijk.

Bekijk onze algemene voorwaarden  en privacyverklaring

Contact

INGE DE MUNTER
Erkend CAT Tuina therapeut en Acupuncturist  level 5

  • Tuina Therapie prestatiecode 24105
  • Acupunctuur prestatiecode 24104 

Vivre Massagetherapie
Boerhaaveweg 54a  3401MN IJsselstein. 
Tel. 06-21202733
info@vivremassagetherapie.nl

Geregisteerd bij : CAT vergoedbaar en  Kwaliteitstherapeuten CK. 
K.v.K.: 51123118B
BTW: NL001184954B55
Bank: NL74RABO0156124491

RBCZ massage utrecht cat vergoedbaar gat geschillenk