boekonline1

ingemob2021

boekonline1

Werkwijze

Wat kun je verwachten bij Therapie? 

We beginnen met een intake gesprek, dit is belangrijk om al je klachten en andere dingen waar je tegenaan loopt in kaart te brengen. Kom je voor de eerste keer, reserveer dan Therapie 75 minuten.  Zo is er tijd genoeg om een rustig gesprek te hebben waarin wij beiden alle vragen kunnen stellen die van belang zijn, tenslotte wil je ook een beetje weten wie ik ben.  Elkaar een beetje leren kennen is niet alleen prettig, het is ook nuttig.  Ik wil niet alleen weten wat er fysiek maar ook emotioneel  en er zijn vaak ook belangrijke gebeurtenissen die te maken kunnen hebben met je klachten. 

Zowel Tuina als Acupunctuur gaan uit van een holistische benadering, dat wil zeggen dat lichaam en geest een geheel vormen.  In de Chinese Geneeskunde gaat men uit van de stroming of blokkade van de energie (qi) . Om te weten waar de qi goed of niet goed stroomt zal ik na de intake een lichamelijk onderzoek doen, dat is meestal de buik, het voelen van de pols en  het bekijken van de tong. 

Dan stel ik een behandeling voor en leg uit hoe dat gaat. Voel je vrij om hierbij ook alle vragen te stellen die in je op komen.  

Bij therapie is er altijd aandacht voor het functioneren van uw lichaam, uw emotioneel welzijn, voeding en leefstijl. Ook oefeningen kunnen onderdeel zijn van therapie. 

Bij therapie geldt altijd: U houdt de regie! Tijdens therapie mag u eerlijke feedback geven, therapie doen we samen.

 

 

Vivre massagetherapie

Ik val als CAT Vergoedbaar en CK Kwaliteitstherapeut onder Wkkgz-klachtrecht bij de Geschilleninstanties Alternatieve Therapeuten geschillencommissie. GAT is een rijkserkende en volledig onafhankelijke Wkkgz.  Bekijk hier meer informatie over mijn klachtenregeling.  Ik ben aangesloten bij https://kwaliteitstherapeuten.nl  daar kunt u informatie vinden over vergoedingen en verzekeringen.  

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 9.45 uur - 17.30 uur , avonduren alleen op aanvraag. 

Om ook aan mijn rust te komen neem ik elke week wisselend  een paar uur vrij. 

De praktijk bevindt zich op de eerste verdieping en is niet toegankelijk voor mindervaliden.  Er is geen wachtruimte, u wordt verzocht netjes op tijd te komen en een grote handdoek mee te brengen.  Parkeren kunt u voor de praktijk.  De middelste bel is de praktijk.

Bekijk onze algemene voorwaarden  en privacyverklaring

Contact

INGE DE MUNTER
Erkend CAT Tuina therapeut en Acupuncturist  level 5

  • Tuina Therapie prestatiecode 24105
  • Acupunctuur prestatiecode 24104 

Vivre Massagetherapie
Boerhaaveweg 54a  3401MN IJsselstein. 
Tel. 06-21202733
info@vivremassagetherapie.nl

Geregisteerd bij : CAT vergoedbaar en  Kwaliteitstherapeuten CK. 
K.v.K.: 51123118B
BTW: NL001184954B55
Bank: NL74RABO0156124491

RBCZ massage utrecht cat vergoedbaar gat geschillenk