boekonline1

ingemob2021

boekonline1

Ontspanning

Geniet, Ervaar en Voel het Verschil
Een drukke agenda en veel ander activiteiten, wie kent het niet? Het is allang bewezen dat Ontspanningsmassage gezond is voor je. Even time-out, tijd voor jezelf en relaxen. Terwijl de warme olie op de huid vloeit en deskundige handen je spieren verzorgen en weer soepel maken verdwijnen je zorgen en gedachten naar de achtergrond. Alleen het nu is er.

Voetreflex: massage van voeten en onderbenen waarbij de reflexzones worden behandeld. Deze massage kan als ontspanning geboekt worden maar kan ook onderdeel zijn van therapie. 

Boekt u online?  Wilt u ontspannen, dan reserveert u ontspanningsmassage en in de praktijk kunt u aangeven de voorkeur te hebben voor voetreflexmassage of lichaamsmassage. Heeft u klachten dan reserveert u  therapie.

Japanse gezichts Massage: verwennerij voor iedereen. De huid wordt eerst gereinigd, de massage zelf is vrij diep, rustig en heel ontspannend. De combinatie van acupressuur, bindweefselmassage en reflexzones op het gezicht maken de huid warm en roze. Daarna volgt een Cooling-down met rozenkwartsbollen of jade steen. Echt een topper als het gaat om relaxen en een boost voor je huid. 

Een combi-massage is uiteraard mogelijk, samen bespreken we wat voor jou de fijnste behandeling is. 

 

 

 

Vivre massagetherapie

Ik val als CAT Vergoedbaar en CK Kwaliteitstherapeut onder Wkkgz-klachtrecht bij de Geschilleninstanties Alternatieve Therapeuten geschillencommissie. GAT is een rijkserkende en volledig onafhankelijke Wkkgz.  Bekijk hier meer informatie over mijn klachtenregeling.  Ik ben aangesloten bij https://kwaliteitstherapeuten.nl  daar kunt u informatie vinden over vergoedingen en verzekeringen.  

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 9.45 uur - 17.30 uur , avonduren alleen op aanvraag. 

Om ook aan mijn rust te komen neem ik elke week wisselend  een paar uur vrij. 

De praktijk bevindt zich op de eerste verdieping en is niet toegankelijk voor mindervaliden.  Er is geen wachtruimte, u wordt verzocht netjes op tijd te komen en een grote handdoek mee te brengen.  Parkeren kunt u voor de praktijk.  De middelste bel is de praktijk.

Bekijk onze algemene voorwaarden  en privacyverklaring

Contact

INGE DE MUNTER
Erkend CAT Tuina therapeut en Acupuncturist  level 5

  • Tuina Therapie prestatiecode 24105
  • Acupunctuur prestatiecode 24104 

Vivre Massagetherapie
Boerhaaveweg 54a  3401MN IJsselstein. 
Tel. 06-21202733
info@vivremassagetherapie.nl

Geregisteerd bij : CAT vergoedbaar en  Kwaliteitstherapeuten CK. 
K.v.K.: 51123118B
BTW: NL001184954B55
Bank: NL74RABO0156124491

RBCZ massage utrecht cat vergoedbaar gat geschillenk