boekonline1

ingemob2021

boekonline1

Magnesium/ omega 3

OMEGA  VISOLIE 

Onze cellen hebben wanden die opgebouw zijn uit verzuren, waaronder OMEGA 3.  Omega 3 vinden we bijna alleen in vis. Doordat we niet veel vis eten komen we dus te kort. Het gevolg daarvan is dat voedingstoffen niet goed de cellen in kunnen en afvalstoffen er niet uit. VERZURING , dit leverts ons stramme spieren en mogelijk pijnlijke gewrichten, darmprobemen, concentratie probelemen en meer op.  Meten is weten, via een eenvoudige vingerprik kunnen we in de praktijk testen hoe het met de vetzuren is. 

Officieeel advies punt van EQOLOGY visolie producten. Regelmatig worden er leuke presentaties in de praktijk gegeven. 

Meer weten? Stuur een bericht en ik leg je alles uit. 

 

MAGNESIUM , is een belangrijk mineraal voor ons lichaam, het is betrokken bij ruim 300 processen in ons lichaam. 

Ik werk met de MAGNESIUM PRODUCTEN  van nederlands bodem, Magnesium Forever. Tijdens de therapie kan gebruik ik de magnesium gelei in combinatie met warmte, een pakking dus, op de stramme spieren. Deze producten ben ik zo tevreden over dat ik ze ook ben gaan verkopen in de praktijk. Supplementen zonder overbodige toevoegingen en diverse gels en cremes,  gewoon in Nederland geproduceerd. 

Magnesium is belangrijk voor de stofwisseling, de darmwerking, je energie niveau, de. rust in je lichaam en nog veel meer. 

Ongeveer 2/3 van het magnesium in je lichaam zit in het skelet, de rest ligt als opslag in de spieren, organen en zenuwstelsel.  We hebben dit mineraal hard nodig voor de spijsvertering, de prikkeloverdracht van het zenuwstelsel, om de spieren stevig maar soepel te houden, hart- en vaatstelsel, onze botten en gebit, onze hersenfunctie en ons emotioneel welzijn.  Bekend is dat bij ziekte en stress er heel veel magnesium nodig is om te kunnen herstellen. 

Magnesium-Forever gebruikt uitsluitend natuurlijke producten met lichaamseigen magnesiumchloride die via de huid kan worden opgenomen:

 • Magnesium vlokken -  voor in bad of voetenbad
 • Magnesium gel  - fijn voor een lokale pakking 
 • Magnesium Souplesse -  voor pijnlijke plekken  
 • Magnesium olie roller - ideaal voor in de sporttas 
 • Magnesium Bodycreme - verzorgende huidcreme 

Daarnaast zijn er Magnesium capsules om in te nemen : 

 • Magnesium complex 
 • Magnesium rustgever 
 • Magnesium complex met glucosamine 
 • Vitamine D3 
 • Rhodiola Rosea 

Magnesium Complex en Rustgever bevatten beiden 151 mg Magnesium bisglycimaat, 151 mg Magnesium citraat, 151 mgMagnesium glycerofosfaat

Het bisglycimaat zorgt ervooor dat het goed wordt opgenomen tot in de hersenen toe en is daarom belangrijk voor een goed werking van het zenuwstelsel, geheugen, concentratie vermogen, leerproces en beter slapen.

Magnesium citraat wordt met name onde invloed van maagzuur opgenomen rond de maag en begin van de dunne darm en draagt bij aan het behoud van soepele spieren en ondersteunt bij vermoeidheid en lichamelijk inspanning .

Magnesium glycerofosfaaat is niet laxerend , het ondersteunt het zenuwstelsel.

Alle magnesium supplementen zijn aangevul met vitamine B6 en L-taurine, dit is nodig om het magnesium door de celwand heen te helpen.

Magnesium Complex en met Glucosamine bevatten ook spirulina en chlorella om te zuiveren .

Magnesium Rusgever bevat ale enige rhodiola en passiflora als extra rustgevers. 

Magnesium Glucosamine bevat als extra glucosamine voor de aanmaak en opbouw van kraakbeen, met name voor de wat oudere mensen van belang. 

* alle producten zijn geschikt voo rvegetariers. 

 

 

 

 

 

 

 

Vivre massagetherapie

Ik val als CAT Vergoedbaar en CK Kwaliteitstherapeut onder Wkkgz-klachtrecht bij de Geschilleninstanties Alternatieve Therapeuten geschillencommissie. GAT is een rijkserkende en volledig onafhankelijke Wkkgz.  Bekijk hier meer informatie over mijn klachtenregeling.  Ik ben aangesloten bij https://kwaliteitstherapeuten.nl  daar kunt u informatie vinden over vergoedingen en verzekeringen.  

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 9.45 uur - 17.30 uur , avonduren alleen op aanvraag. 

Om ook aan mijn rust te komen neem ik elke week wisselend  een paar uur vrij. 

De praktijk bevindt zich op de eerste verdieping en is niet toegankelijk voor mindervaliden.  Er is geen wachtruimte, u wordt verzocht netjes op tijd te komen en een grote handdoek mee te brengen.  Parkeren kunt u voor de praktijk.  De middelste bel is de praktijk.

Bekijk onze algemene voorwaarden  en privacyverklaring

Contact

INGE DE MUNTER
Erkend CAT Tuina therapeut en Acupuncturist  level 5

 • Tuina Therapie prestatiecode 24105
 • Acupunctuur prestatiecode 24104 

Vivre Massagetherapie
Boerhaaveweg 54a  3401MN IJsselstein. 
Tel. 06-21202733
info@vivremassagetherapie.nl

Geregisteerd bij : CAT vergoedbaar en  Kwaliteitstherapeuten CK. 
K.v.K.: 51123118B
BTW: NL001184954B55
Bank: NL74RABO0156124491

RBCZ massage utrecht cat vergoedbaar gat geschillenk