boekonline1

ingemob2021

boekonline1

Klachtenfuncionaris en geschillencommissie

Mocht je als client van mijn praktijk een klacht hebben over de door mij aangeboden diensten, maak dit dan zo snel mogelijk , liefst direct met mij, bespreekbaar. Je kunt je klacht zowel rechtstreeks met mij bespreken als ook direct neerleggen bij een klachtenfuncionaris van het CAT. 

Zie  Gatgeschillen.nl voor meer informatie over de klachtenregeling  en Gatgeschillen.nl/klachtenprocedure-en-details/  voor het stappenplan.

GAT Beroepscode 
Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode.
Deze code is een belangrijk teken van kwaliteit en betrouwbaarheid. 
Zie  Gatgeschillen.nl/beroepscode 

Therapie

therapie

Veel klachten zijn goed behandelbaar met een passende therapie. De combinatie van TuiNa massage, Acupunctuur, Magnesiumpakkingen en Ontspanningsmassage staat voor hoge kwaliteit en doeltreffendheid.

Bij alle soorten therapie werk ik altijd met een uitgebreide intake, daarna stel ik een behandeling voor en leg dit aan u uit. 

Heeft u fysieke klachten of zit u niet lekker in uw vel dan is TuiNa massagetherapie of Acupunctuur misschien wel een goede keuze.  Onder "Werkwijze" leest u wat u kunt verwachten bij een consult. 

 Lees meer over onze therapiemogelijkheden

Acupunctuur

accupunct

Acupunctuur is een holistische werkwijze, lichaam en geest wordt als een geheel gezien. Na een intake gsprek  ga ik zowel uw buik onderzoeken als uitgebreid de pols voelen. Dat geeft inzicht hoe het met het energiesysteem gesteld is.  Mijn ervaring is dat bijna iedereen zich goed kan laten behandelen met acupunctuur, ik leg alles uit en doe rustig aan. 

Ik gebruik Acupunctuur als complete behandeling of ter ondersteuning in de massage als ik verwacht dat het een beter resultaat zal geven dan de massage alleen en doe dit altijd in overleg met u.  Acupunctuur brengt het energiesysteem in balans, voedt wat niet sterk genoeg is en dempt wat te actief is. Door de nieuwe balans komt er energie en rust. 

Wist u dat je met acupunctuur heel goed littekens kunt verbeteren? Niet alleen fraaier om te zien maar de doorbloeding en doorstroom van energie wordt veel beter. Het littekenweefsel verzacht enorm, meer bewegingsvrijheid, minder trekken en minder pijnlijk. 

Ontspanning

ontspanning

Ontspannen is belangrijk voor een mens, als de boog te vaak of te lang gespannen staat krijgen we klachten.   Regelmatig een ontspanningsmassage  zorgt niet alleen goed voor je lichaam maar ook voor je mentale gesteldheid !

Helemaal speciaal voor jou! Even niet bereikbaar maar jou moment van rust en ontspanning. 

Wat vind je fijn? We bespreken dat bij binnenkomst. 

  • total body massage van 1-1,5 uur
  • deelmassage bijvoorbeeld rug nek schouders 
  • voetreflexmassage 
  • combinatie van nek schouder en voeten of hoofd massage 
  • de ultieme ontspanning van japanse gezichtsmassage 
  • Reiki 
  • Vraag meer informatie of maak een afspraak.

Vivre massagetherapie

Ik val als CAT Vergoedbaar en CK Kwaliteitstherapeut onder Wkkgz-klachtrecht bij de Geschilleninstanties Alternatieve Therapeuten geschillencommissie. GAT is een rijkserkende en volledig onafhankelijke Wkkgz.  Bekijk hier meer informatie over mijn klachtenregeling.  Ik ben aangesloten bij https://kwaliteitstherapeuten.nl  daar kunt u informatie vinden over vergoedingen en verzekeringen.  

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 9.45 uur - 17.30 uur , avonduren alleen op aanvraag. 

Om ook aan mijn rust te komen neem ik elke week wisselend  een paar uur vrij. 

De praktijk bevindt zich op de eerste verdieping en is niet toegankelijk voor mindervaliden.  Er is geen wachtruimte, u wordt verzocht netjes op tijd te komen en een grote handdoek mee te brengen.  Parkeren kunt u voor de praktijk.  De middelste bel is de praktijk.

Bekijk onze algemene voorwaarden  en privacyverklaring

Contact

INGE DE MUNTER
Erkend CAT Tuina therapeut en Acupuncturist  level 5

  • Tuina Therapie prestatiecode 24105
  • Acupunctuur prestatiecode 24104 

Vivre Massagetherapie
Boerhaaveweg 54a  3401MN IJsselstein. 
Tel. 06-21202733
info@vivremassagetherapie.nl

Geregisteerd bij : CAT vergoedbaar en  Kwaliteitstherapeuten CK. 
K.v.K.: 51123118B
BTW: NL001184954B55
Bank: NL74RABO0156124491

RBCZ massage utrecht cat vergoedbaar gat geschillenk